Over MRM Advocatuur

MRM Advocatuur is opgericht door Maarten van Opijnen, advocaat & specialist arbeidsrecht. In het blauwe kader onder deze tekst vind je meer informatie over Maarten.

Een groeiende vraag naar zijn specialistische dienstverlening, die flexibel inzetbaar is, legde de basis voor MRM Advocatuur. Werkzaamheden op locatie, een interim opdracht, presentatie, seminar/webinar, mogelijkheden te over.

Door de strategisch gekozen ligging in het midden van het land weten cliënten uit heel Nederland MRM te vinden. MRM Advocatuur werkt als de opdracht erom vraagt samen met externe (gespecialiseerde) advocaten/juristen. Hierdoor is MRM snel schaalbaar voor opdrachten die meer mankracht nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een reorganisatie, fusie, overname, of due diligence. MRM Advocatuur past zich aan, de juiste eigenschap voor toekomstbestendige juridische dienstverlening!

Cliënten

MRM Advocatuur is primair gericht op de ondernemer. De verschillende juridische entiteiten (NV, BV, VOF, CV, maatschap, coöperatie, stichting en zzp-er) kunnen bij MRM terecht. Tot de huidige cliënten behoren onder meer landelijke franchise (horeca) organisaties, spelers in de energiesector, vastgoed, woningbouw, uitzendbranche, grafische industrie en thuiszorg. Zij vertrouwen regelmatig op de kennis en kunde van MRM Advocatuur. De dienstverlening van MRM trekt overigens ook werknemers aan. Denk aan vraagstukken over arbeidsvoorwaarden zoals het concurrentie- en/of relatiebeding, vakantie- en verlofdagen, ziekte/re-integratie, of het aangaan of beëindigen van het dienstverband. Strategische benadering van een conflict, onderhandeling/optimalisatie van een aanbod, u bent bij MRM aan het juiste adres.

Ondernemingsraden (OR) en de specialisten op het gebied van HRM en P&O  maken gebruik van de dienstverlening van MRM. Een advies, notitie of legal opinion, second opinion, ghost-writing, de mogelijkheden van dienstverlening zijn enorm, kortom MRMaatwerk.

Investering

MRM Advocatuur heeft een helder businessmodel. Door verregaande interne digitalisering beperkt MRM haar kosten. Hierdoor kent MRM een uurtarief vanaf € 215,-- exclusief BTW. Uiteraard worden geen kantoorkosten in rekening gebracht. Een eerste kennismakingsgesprek of intake is kosteloos.

Heeft u de voorkeur voor een fixed-fee, strippenkaart of abonnementsvorm zoals een 'periodieke keuring', de 'Legal APK' of een andere wens? Uiteraard kunnen we de mogelijkheden bespreken, met inachtneming van de regels van de Nederlandse Orde van Advocaten. Neem eens vrijblijvend contact op met MRM Advocatuur om de mogelijkheden van 'alternative fees' te bespreken.

Maarten op Social

 

Over Maarten van Opijnen

Sinds 2007 is Maarten aaneengesloten en fulltime werkzaam in de advocatuur. Hij is gestart op de sectie ondernemingsrecht van DVDW Advocaten, een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Hij heeft zich vervolgens gespecialiseerd in het arbeidsrecht bij nichekantoren in Utrecht.

In de periode 2009-2010 schreef hij als commentator arbeidsrechtelijke nieuwsberichten voor Sdu 'OpMaat_Arbeidsrecht'. Een online database met vakinformatie voor de arbeidsrechtelijke rechtspraktijk. Van 2014 tot 2015 was hij verbonden als gastdocent arbeidsrecht aan de Incasso Academie te Leiden. Hij schreef in de periode 2014-2018 (arbeidsrechtelijke) bijdragen als gastauteur voor een onafhankelijke en multimediale uitgever (Uitgeverij PS) van vakbladen en vakkranten voor de horecabranche. In de periode van maart t/m december 2015 heeft Maarten de postacademische specialisatieopleiding 'Leergang Arbeidsrecht' van de Academie voor de Rechtspraktijk met succes afgerond. Een door de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) erkende specialisatieopleiding.

Maarten is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland, VAAN

keurmerk-logo vaan-logo-mrm

Arbeidsrecht

Werkgevers en werknemers kunnen voor alle voorkomende arbeidsrechtelijke vraagstukken bij MRM Advocatuur terecht. Met regelmaat worden arbeidsovereenkomsten / bedrijfsreglementen opgesteld. Ook voor een social media protocol, lease-auto reglement en beëindigingsovereenkomst kunt u bij MRM terecht. Een verschil van inzicht? MRM helpt u door de arbeidsrechtelijke materie heen.

Lees meer

Contractenrecht

Contract of overeenkomst. Heeft u een vraagstuk omtrent het opstellen/beoordelen of een kwestie met het nakomen, opschorten of ontbinden? Verjarings- of vervaltermijn, hoe zat dat ook alweer? Neem eens contact op met MRM Advocatuur. Ook voor vraagstukken over algemene voorwaarden (opstellen, toetsen, vernietigen) kunt u bij MRM terecht.

Lees meer

IncassoDesk

Debiteuren die niet betalen? MRM heeft de oplossing in de vorm van de 'Incassodesk'. In overleg met u stelt MRM voor u een helder protocol op. Wanneer geen betaling volgt, kunt u het - door u zorgvuldig opgebouwde - dossier aan MRM overhandigen, waarna spoedig tot dagvaarding kan worden overgegaan. Geen onnodige kosten voor 'dossieropbouw': dat heeft u immers zelf al gedaan.

Lees meer